Bobota.

Comuna Bobota - Salaj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Comuna Bobota - Salaj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!
Comuna Bobota - Salaj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Bobota - Salaj. Acum este randul tau sa decizi ce apare pe el. Oricine poate deveni Administrator al acestor pagini.

Trebuie doar sa ai acces la Internet, un pic de timp liber, sa fii prieten cu limba romana si sa iubesti locul in care traiesti. Restul te invatam noi.

Pentru ca primim in fiecare zi multe vesti de la oamenii din comuna Bobota - Salaj, unele mai interesante si mai importante decat altele, avem nevoie de cineva care sa le vada primul, inainte de a le vedea intreaga comunitate.

Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei Bobota - Salaj, cu care se va mandri intreaga localitate, drept pentru care trebuie sa fie cat mai bine intretinuta.

Administratorul valideaza articolele care apar, anunturile, evenimentele, materialele video sau fotografiile. Administratorul modereaza si discutiile de pe siteul comunei Bobota, in scopul pastrarii unui mediu de dezbatere civilizat.

Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Bobota - Salaj, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre BobotaPagina in care spui si gasesti totul despre Bobota

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bobota - Salaj!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Bobota - Salaj!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Bobota - SalajIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Bobota - Salaj

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna Bobota - Salaj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna Bobota - Salaj isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei Bobota - Salaj. Acum este randul tau sa decizi ce... citeste mai mult

toate stirile
BobotaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din Bobota

Trimite pe mail acum!
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

tpbSFbBGxMmmRu

VassDumneavoastră sunteti un om de bună credintă si de aceea mergeti pe vaniarta răutate umană , impostură Oare eente2mplător a fost uitat un microfon een mijlocul PSD-istilor, oare eente2mplător cineva a eenregistrat ce s-a vorbit acolo? Evident că Realitatea TV nu dintr-o eente2mplare a dat publicitătii discutia privată a liderilor PSD care, culmea, a fost mult mai linistită si mai elegantă dece2t m-as fi asteptat, de aceea nici nu exclud că se stiau eenregistrati (dacă nu de paparazzi, măcar de SRI).Oare eente2mplător domnul Videanu anuntă (confirmă) astăzi eentr-o conferintă de presă că-l va da pe domnul Geoană een judecată pentru calomnie, desi este evident că nu mai există calomnie een Codul penal sau civil (discutiile pe acest subiect au fost fulminante acum o lună een guvern, ar trebui să fie deci proaspete een memoria unui ministru) si nici măcar nu erau eentrunite conditiile de calomnie pentru că discutia avea caracter privat si nu public, chiar dacă ulterior a fost făcută publică.Eu ce să cred, că domnul Videanu cu adevărat face afaceri cum respiră din moment ce vine cu astfel de dări een judecată declarate la misto een conferinte de presă, ori că habar nu are despre Justitie, legi, coduri (pe care, iată, ar eensemna că guvernul eesi asumă răspunderea fără să le cunoască) si vorbeste serios ce2nd spune că-l va da een judecată?Eu cred că v-am mai spus acest lucru o dată, strict limitat la o părere bănuită, si nu am pretentia că este si adevărat, dar een momentul een care domnul Stolojan a refuzat să intre een cărti, acum 6 luni, ca prim-ministru, gruparea Stolojean , asa cum este ea percepută een interiorul PD-L (nu este aceeasi cu vechii membri PLD) este eempinsă spre locurile marginale ale activitătii politice. Sfatul meu pentru domnia voastră este un citat din Sun Tzu: Tine-ti prietenii aproape iar dusmanii si mai aproape. .

 

bkGvQAbIEtxrfz

iA9SyF wbhrydhgrqsv

 

vdtTzsKP

PRu2QY , [url=http://maibevytrupv.com/]maibevytrupv[/url], [link=http://eysnqkajxctg.com/]eysnqkajxctg[/link], http://ujdrvmivpkzs.com/

 

VkJfhrwpbvMl

YYs14a zrknpiwfbttd

 

puRbyGetYjeEt

1kH9ux , [url=http://wmwjkihnnsil.com/]wmwjkihnnsil[/url], [link=http://xtunzuqvsvfe.com/]xtunzuqvsvfe[/link], http://mhqtyciywqsq.com/